fredag 26 oktober 2018

Hjältarna i Junkensteins Revenge rangordnade från sämst till bäst

Brigitte/Sköldmö

Även om hennes ult är väldigt användbar är hennes attacker alldeles för svaga, hennes räckvidd för begränsad och hennes healing för svag. Dessutom är hon inte speciellt tillfredsställande att spela mot icke-mänskliga motståndare!
                                                                              
 Hanzo/Bågskytt

Inte helt dålig eftersom även den sämsta spelare bör kunna träffa datorstyrda motspelare. Hans ult är dock bara effektiv för att träffa Junkenstein, alla andra bossar undkommer honom för lätt och dessutom får man ont i handen av att spela honom igenom en hel match!

Widowmaker/Grevinnan

Widowmaker gör visserligen stor skada i skickliga händer, men hennes ult är totalt värdelös och hennes jobb görs så gott som alltid bättre av andra DPS-karaktärer. Dock får hon pluspoäng för att passa in så pass bra tematiskt.

Ana/Alkemisten

Väldigt bra förmåga att hela över hela planen, kan söva bossarna samt hindra dem från all heala, dock väldigt tråkig att spela. 

 Genji/Lärljungen

Väldigt rolig att spela eftersom hans dash-ability är väldigt lätt att reseta mot robotzombierna vilket ger honom mer rörlig än till och mer Tracer! Dock väldigt svag ult som lätt avbryts samt inte lika användbar nu när Symmetra-bossen inte längre placerar ut sköldgeneratorer som snabbt måste förstöras.

Tracer/Irrbloss

Väldigt inspirerat val att göra Tracer till ett irrbloss! Dock så är hon alldeles för ömtålig för ett sådant här kaotiskt gamemode och hennes ult gör inte tillräcklig skada.

Soldier 76/Stadsvakt

Nu börjar vi snacka! Väldigt tillfredsställande att meja ner fiender med hans ult, dock svagare mot bossarna men kan hela sig själv. Kommer dock alltid att vara en sämre version av Mcree, och vad gör ett högteknologiskt gevär i händerna på en stadsvakt från 1800-talet? 

Zenyatta/Ockultist

Återigen, fantastisk design och inspirerat val att ge Zenyatta en helt annan personlighet som ond ockultist. På svårare svåighetsgrader är hans kombination av healing och DPS ett måste!

Mcree/Varulvsjägare

Fantastisk DPS och crowd-control och kan i kombination med Ana i princip rensa spelplanen med sin ult om laget skulle bli överväldigat. Hans enda svaghet är i princip att han bara kan vara på ett ställe åt gången.

 Torbjörn/Viking

Någon som kan vara på två ställen samtidigt med sin turret är allas vår favoritgöteborgare. Tack vare sin nya buff är Torbjörn väldigt stark mot alla bossar utom Junkensteins monster och kan rensa zombier och röra sig runt hela spelplanen utan problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar