lördag 27 oktober 2018

Skurkarna i Junkensteins Revenge rangordnade från sämst till bäst


Dessa stora zomnics håller sig långt bort från stridens hetta och skjuter energiklot mot dig. De är mest irriterande men kan lätt ta din sista bit hälsa just i det värsta av ögonblick!


Hur dina lagkamrater hanterar Junkensteins shockhjul visar om de går att lita på eller inte! Dessa hjul är snabba och tar en hel del av slottdörrarnas hälsa om inget görs åt dem.Häxan är visserligen Junkensteins Revenges övergripande skurk och gör en jäkligt snygg entre men som slutboss är hon en besvikelse då hon är alltför lätt att besegra och inte kan göra direkt skada varken mot dig eller slottsdörrarna.


Allas vårt favoritemo Reaper är självfallet i sitt rätta element som Häxans demontjänare. Han kan snabbt förstöra din turret som Torbjörn om du bygger den på fel ställe och belönar bra timing med ults från Mcree och Soldier 76.


Till skillnad från det vanliga spelet är Roadhog en strikt tank här. Han är förhållandevis lätt att handskas med i vanliga JUnkensteins Revenge men i endless kommer du att bli översvämmad av en 2-3 stycken åt gången samtidigt som zomnicar och shockhjul flyger mot slottsporten.


Junkensteins robotzombier har en fantastisk design och ljudbild drivs av sin skapares hämdlystnad och hat mot invånarna i Adlersbrun. Kommer de att överväldiga dig...?Symmetra/Summoner har genomgått den största förändringarna av alla bossarna eftersom hennes ult i det vanliga spelets har förändrats helt. Många tycker hon är lättare nu men hennes gigantiska sköld gör det svårt att handskas med eventuell shockhjulspam vilket är förödande på högre svårighetsgrader. 


Bäst är såklart huvudpersonen själv, Dr Jamison Junkenstein. Dramat där han introduceras är faktiskt rätt mysläskigt och kombon galen vetenskapsman/australiensare är ju alltid rolig.

C'MON ROAD'OG WE GOTTA GO TO BENDIGO, WE GOTTA GO TO BENDIGO TO GET ME GREEN CUBE
AN LOOK ROAD'OG AH DID SOME SOIENCE TO ME PORTAL GON AND NOW IT IS A REAL GON. I GOT A REAL GON ROAD'OG

Synd att Torbjörns nya ult (och Hanzo) gör det så lätt att besegra honom då han bara står på ett och samma ställe hela tiden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar