lördag 21 januari 2017

Magier och trick!

Väldigt längesen jag skrev något om RPGmaker spelet Journeys East of Knez! För en tid sen (dvs mer en ett halvår sedan) lade jag upp en del karaktärers specialattacker på facebook som ett sätt att presentera deras karaktärer. Men det var tre jag inte han med! Ap-uppfinnaren Givased, rävmagikern Magínt och kaninprofeten DidIprai blev till fullo klargjorda men de resterande vill jag prata lite extra om här.

Peggy

Peggy är en ung gris-handelsresande som använder pollen, pulver och sin egen kyliga personlighet för att lamslå hennes motståndare. Hon har även tillgång till unika verktyg och kan använda det helt klart störst antalet objekt i spelet. Ett tips är att dubbelutrusta henne med sköldar och din bästa röstning. Attacken "faderns sköld" drar sedan monstrens aggressivitet och skyddar resten av laget!


Shebaz

Shebaz är en drottning över ett rike i öster och fokuserar på kraftfull men dyr magi. När den väl har tagit slut står man där så micromanagement av mana är viktig om man vill använda denna karaktär till fullo. Hon har även ett par verktyg såsom en magisk tron av järn, ett svärd och andra magi-förstörande artifakter. Takes one to beat one!


Sand Horse

Sandhästen är till sist en förvandlad drake som har en jämn uppsättning magier och andra förmågor. Precis som hans förlaga i "resan till väst" fokuserar hans magi på hans magiska andedräkt och....ermm, urin. Men draken kan även använda sin kraftfulla hästspark för att anfalla varelser som är immuna mot magi!  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar