söndag 6 mars 2016

Smite gudagenomgång del 2

I en serie som förvånande nog inte tvärdog efter endast  ett inlägg fortsätter min genomgång av gudarna i MOBAt Smite fortsätter, 

Förutom Ratatoskr min nya favoritgud, eftersom han passar min spelstil, dvs att hoppa in i en strid, göra burst-damage för att mjuka upp fienden och sen försvinna igen. Ökad rörlighet för kill-steals att hinna upp flyende fiender är självklart ett plus.  


Its like playing Medic except I am enjoying myself (also little bunny).


Smite har fått en viss kritik för lathet eftersom alla deras karaktärer baseras på redan existerande mytologiska gestalter. Rätt skumt argument kan tyckas, men att ta Scout från Team Fortress, Ge honom Sonics personlighet och The Flashs superkrafter och sedan slänga på honom en romersk rustning och kolla honom Merkurius ÄR rätt latt.


Its like playing Heavy except I am enjoying myself.


Sobek är en ren tank med en ult som kan användas både för att påbörja och avsluta en strid. Fungerar extremt bra i gamemodes där folk är mer ihopsamlade, såsom Assault, Joust och Arena. Fun fact: de gamla egyptierna gav Sobek det extremt roliga epitetet "Den som äter samtidigt som han parar sig".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar