söndag 16 november 2014

Nanowrimo, hur går det?


Inte alltför bra som ni kan se; den sjuttonde är jag inte ens vid hälften av de skrivna ord som krävs för att slutföra Nanowrimo, där målet är att under November månad skriva 50 000 ord. Som ni kan se här under så har flertalet av de andra som skriver i Skottland kommit in på ett mycket högre antal vid det här laget. Jag ger dock inte upp, utan kommer dessa sista två veckor skriva så ofta jag har tid efter jobbet och på helgerna. Jag är dock redigt stolt över de 38 sidor jag slutfört och blir det nu inte fixat...finns ju alltid nästa år!  

För övrigt verkar ingen i Sverige ställa upp i år, humpf

För er som är intresserade av vad storyn jag jobbar på faktiskt handlar om så är det en delvis Lovecraft-inspirerad historia. Detta ämne är mer eller mindre valt för att jag skall kunna avsluta historien med "Chtulhu käkade upp alla" eller "Alla blev galna" om jag inte kommer på ett bättre slut. Som skaparna av Nanowrimo själv tipsar:

"Om du inte kommer på något bättre, skriv att alla blev attackerade av ninjor! Det viktigaste är att du skriver." 

Hursomhelst. Vare sig jag klarar Nanowrimo i år så kommer nästa projekt bli en redesign av hemsidan, mer jackalopes och en ny serie av "Tymor ruins stuff". Sedan håller jag givetvis på att skapa en ny G-mod film. Problemet är att de nyligen slöppta banorna i Team Fortress inte kan användas eftersom de tydligen kompileras annorlunda och inte kan öppnas i programmet. Detta har blivit fixat i Source Film-maker men ännu inte för Garrys mod och ännu tycks ingen vara i förd med att lösa problemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar